Investeringsrådgivning

Vi tilbyder en uafhængig og let investeringløsning til både privat- eller erhvervskunder

Investeringsrådgivning

Vi tilbyder en uafhængig og let investeringløsning til både privat- eller erhvervskunder

Investeringsrådgivning hos Amicum Finanshus ApS

Investering kan virke komplekst og er risikofyldt. Derfor går mange til deres bank for at få rådgivning, når de vil investere deres opsparing og pension, eller til bankens formuerådgiver når det gælder virksomhedens og holdingselskabet formue.

Bankens investeringsrådgivning er ikke gratis eller uafhængig selvom det nogle gange kan føles sådan. Banken tager sig godt betalt for deres formuepleje, for banken investerer nemlig dine penge, så banken selv kan tjene mest muligt på dig. Og det kan koste dig dyrt.

Omkostningerne hjælper vi dig nemlig med at begrænse. Og de betyder rigtig meget for, hvor meget du får ud af dine investeringer.

En nem og billig måde at investere på

Vi har fokus på dine omkostninger, så du sparer helt op til 40% i ÅOP i forhold til hvad du betaler i banken, og yder uafhængig investeringsrådgivning til både privat- eller erhvervskunder.

  • 0 kr. i kurtage
  • Professionel pleje af din investering
  • Risikospredning der er tilpasset din økonomi

”Vi gør det komplekse enkelt, så vi sammen kan finde den bedste investeringsløsning til dig”

Du kan typisk spare mellem 0,5 – 1 % i omkostninger årligt. Det svarer til kr. 5.000 – 10.000 i løbende årlig besparelse pr. million du har investeret. En besparelse der er med til at forøge din samlede formue.

1 procent i årlige omkostninger lyder ikke af meget. Men investerer du 1 mio over en periode på 7 år, vil det give dig en besparelse på mere end kr. 72.000 i perioden. Så selv små omkostninger i procent bliver til mange tusinde kroner.

Vi klæder dig på, så du ikke bliver klædt af

Det handler om at skabe det bedst mulige økonomiske fundament og sammensætte den rigtige investeringsløsning til dig – med de bedste betingelser for gevinst. Det er det, god, uafhængig rådgivning handler om.

En af vores vigtigste opgaver er at sikre, at den investeringsløsning vi anbefaler, er med til at skabe ro om din fremtid. Det sikrer vi bl.a. ved at kende din økonomi og tilpasse din risikospredning, så vi altid ved hvad der skal til, for at få det optimale ud af din økonomi.

En Langtidsholdbar investering, der giver overskud

Med os får du en stærk samarbejdspartner der hjælper dig med at få det optimale ud af dine økonomi, også på den lange bane. Det betyder blandt andet, at vi altid arbejder for at levere et ordentligt afkast til dig, og samtidig sikre balancen der beskytter din opsparing mod store tab, når markederne falder.
Det er vigtigt, at du altid har den rigtige sammensætning og risikospredning i din portefølje, hvis du vil have mest muligt ud af dine investeringer. Det handler nemlig om at bevare det gode forhold mellem afkast, omkostninger og risiko.

Vi prioriterer den individuelle rådgivning meget højt, så du altid har det fulde overblik, og der bliver taget hånd om alle aspekter af din økonomi nu og i fremtiden.

Vi har fokus på dine omkostninger

Investeringsoplæg/risikoanalyse

Engangshonorar

Kr. 5000

Honorar af porteføljeværdien (AUM)

kr. 0 – 5 mio. 0,60%

kr. 5 – 15 mio. 0,40%

Over kr. 15 mio 0,20%

Årlig omkostning i procent fra
0,83 % til 1,32 %, med AMICUM Finanshus som din investeringsrådgiver.

Kontakt os

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt, eller

Book et afklaringsmøde og se hvad vi kan hjælpe dig med.

Første møde er gratis